The perfect guide to the casino

To mål er rigeligt til tre point til topholdet – og til skillinger til dig

Foto: Ritzau Scanpix


FCM er storfavorit i lokalopgøret mod Silkeborg, Men det er ikke sikkert, de vinder så stort endda.

Der er ikke ret langt fra Silkeborg til Herning, men der er 13 placeringer imellem FC Midtkylland og Silkeborg IF, og det er Superligaens bedste forsvar mod det værste.

Silkeborg har samtidig kun vundet en ud af de første 17 SUperliga-kampe. Så det vil være årets sensation, hvis sejr nummer to kommer mandag aften.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Det afspejler sig også i oddsene, hvor du ikke kan få ret mange kroner på favoritspillet: Sejr til FCM.

Men så er der jo andre muligheder for at sætte oddsene lidt op. Og spørgsmålet er, om FCM ikke vil være meget godt tilfredse, hvis de blot kommer foran, og sejren ikke kan komme i fare.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

På Betfair kan du i skrivende stund købe handicap-krydset ved FCM – 2 mål til odds 2,1. Det svarer til, at FCM vinder 2-0, 3-1 o.s.v.

Andre muligheder kunne være FCM-sejr og under 2,5 mål til odds 4,0. Det svarer altså til FCM-sejr på 1-0 eller 2-0. Under 2,5 mål i kampen kan erhverves til odds 3,1, og det er også værd at overveje.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top