The perfect guide to the casino

Simon Hedlund føler sig snydt for sejrsmål mod FCK: – Frustrerende!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Brøndbys Simon Hedlund føler ikke selv, der var offside på det mål, han scorede kort før tid mod FCK søndag.

FCK vandt 2-1 over Brøndby i lokal- og prestigeopgøret søndag, men det kunne være gået ganske anderledes. Ved stillingen 1-1 fik Simon Hedlund således sendt bolden i mål med brystet, men målet blev annulleret på grund af offside.

Og det var svenskeren ikke tilfreds med.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Som jeg oplevede situationen, følte jeg ikke, der var offside. Jeg var ude ved Lasse Vigen og Morten Frendrup først, før at bolden blev spillet ind. Jeg følte, at jeg sprang ind bolden på den rigtige side, men dommeren træffer beslutningerne, siger Simon Hedlund til Brøndby-fansiden 3point.dk

– Det er en rigtig skuffende følelse, at mit mål bliver annulleret. Det var nok sejrsmålet, eller det havde i hvert fald givet en enorm chance for sejr. I en kamp som den her, er det den bedste måde at score på. Det er super ærgerligt for fansene og klubben. Det var nok en fejl fra dommerens side, men sådan er fodbold. Det er vigtigt, at vi vinder næste kamp, og det er den, som jeg tænker på nu, siger Simon Hedlund og tilføjer:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det er frustrerende at stå tilbage efter kampen uden noget. Vi føler, at vi præsterede en god kamp, hvilket ikke gør skuffelsen mindre. Vi tager en kamp ad gangen, og nu skal vi tilbage på sporet om syv dage, når vi møder FC Midtjylland.

Simon Hedlund lagde op til Brøndbys føringsmål, som Kamil Wilczek headede i kassen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top