The perfect guide to the casino

Ny afsløring: Bernio Verhagen var ‘på vej’ til denne Superliga-klub før Viborg-skifte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Slem ulykke for ‘Vild med dans’-stjernes søn


Bernio Verhagen forsøgte at snøre Superliga-klubben Lyngby BK, der dog ikke faldt for fusken. I stedet blev Viborg offer for svindlen.

Bernio Verhagen skiftede i starten af november til Viborg FF, men i samme måned blev han fyret, efter det kom frem, at han havde svindlet sig til en aftale.

Den hollandske ‘fodboldspiller’ havde brugt en falsk agent til at overbevise klubber om at hente ham, og nu skriver bold.dk, at han forsøgte lykken i Superligaen.

Mediet beretter nemlig, at Lyngby BK også fik en henvendelse fra en agent, der skulle tilhøre Bernio Verhagen, og som skulle komme fra Stellar Group.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Lyngby opdagede dog, at ikke alt var som det skulle være, da Stellar var stavet med tre l’er, og det fik alarmklokkerne til at ringe.

Derfor valgte de ikke at gå videre med henvendelsen, hvori der stod, at de skulle tage en spiller ind, som senere ville blive solgt for et stort beløb.

Derefter gik Bernio Verhagen til værks i Viborg, som hoppede i med begge ben og tilbød ham en kontrakt, som han accepterede.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top