The perfect guide to the casino

Juventus Barcelona, Manchester-klubberne og flere andre: Her har du mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du mandagens rygtebørs.

Manchester United drømmer ifølge Daily Mirror om at købe FC Barcelonas chilener, Arturo Vidal. Han sagde for nylig, at han ville blive og kæmpe for en plads på holdet, men noget tyder på, at den 32-årige højrefløj alligevel gerne vil væk.

Bysbørnene i Manchester City har til gengæld Leicesters tyrkiske midterforsvarer, Caglar Söyüncü, som deres førsteprioritet i januar måneds transfervindue. Midterforsvaret har været et ømt punkt hos de forsvarende mestre, fordi Vincent Kompany har forladt klubben, og Aymeric Laporte er skadet. The Times (kræver login) har historien.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Både Liverpool og Tottenham skal have kig på Memphis Depay fra franske Olympique Lyon.. Det skriver Daily Express. Den nu 25-årige hollandske landsholdspiller har tidligere spillet for Manchester United.

Ifølge skotske Daily Record har Juventus kastet deres kærlighed på Glen Kamara fra Rangers. Den 24-årige midtbanespiller har været stærk for Glasgow-klubben, og han spillede en nøglerolle, da Finland for første gang nogensinde kvalificerede sig til EM i fodbold.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Samme Juventus planlægger til gengæld at sælge enten tyrkiske Merih Demiral eller italienske Daniele Rugani. Ifølge calciomercato har de italienske mestre ikke gjort op med sig selv, hvilken af de to midterforsvarere, de vil af med.

FC Barcelona er ifølge sportsmole ude efter David Alaba, der har kontraktudløb hos Bayern München til sommer. Den østrigske venstre back er 27 år, og han har været hos de nuværende tyske mestre siden 2010.

Den offensive midtbanespiller, Eberichi Eze, fra Queens Park Rangers håber på et skifte til Tottenham i januar, men det skifte er blevet mere tvivlsomt, efter at José Mourinho har overtaget manager-jobbet hos Spurs. Portugiseren vil ifølge sportsmole hellere se tiden an og købe dyrt ind til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top