The perfect guide to the casino

FC København og FCK-stjernen ‘stikker’ til Fischer efter brandkamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Viktor Fischer løb med stort set al opmærksomheden, da FC København slog Brøndby IF med 2-1 på hjemmebane i en dramatisk kamp.

Både ‘Kalle’ Johnsson og Marvin Schwäbe stod en rigtig flot kamp og havde flere kæmpe redninger, som man kun redder på sine helt gode dage. Derfor løb Viktor Fischer også med meget af opmærksomheden, da han scorede begge FC Københavns mål i sejren. Efterfølgende har både Rasmus Falk og klubben selv, været ude og stikke lidt til den dobbelte målscorer.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Fischer har haft det noget svært i denne sæson, da målene og præstationerne ikke har været der, og derfor var det ekstra vigtigt for Fischer, at han fik scoret i går, og igen kunne være kampafgørende. Da han udlignede til 1-1, blev målet scoret lige foran Brøndby-sektionen, men det var Viktor Fischer altså ligeglad med. I stedet tog han løbeturen langs hele C-tribunen, og sluttede af foran Sektion 12, hvor han i et stort glædesrus viste, at han er tilbage.

Den jublescene kunne Rasmus Falk ikke lade være med at kommentere på bagefter, da han udtalte sig til FC Københavns hjemmeside.

– Viktor Fiiiischeeeer… et par hurtige ord vil nok være at det var vigtigt, at vi fik hentet Viktor tilbage efter hans første jubelscene, så vi kunne få ham med til 2.halvleg. Jeg ved ikke, hvor langt han løb væk efter den anden scoring, måske er han stadig ude på Øster Alle. Faktisk skal vi lige sørge for, at få ham med til næste kamp.

Nu har FC København så også lavet lidt sjov med den dobbelte målscorer på deres Instagram-profil. Her har de lagt en video ud på deres Instagram med Fischers jublescene, og knyttet denne kommentar.
‘Viktor Fischer løb ifølge statistikken næstflest kilometer i går med 11,3. Vi har dog regnet jubelscenen her fra, og så er han nede på niveau med N’Doye på 9 kilometer… ?’

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top