Referat: To hurtige scoringer sikrede Horsens sejren i OB-nedtur

OB formåede ikke at holde føringen hjem, da Horsens scorede to gange indenfor fem minutter i 2-1-sejren.

AC Horsens tog denne eftermiddag imod OB på Casa Arena i en kamp, der havde god tænding og to taktiske mandskaber, der for alt i verden ikke ville tabe kampen.

Kampens indledning var meget rodet og spillet på hjemmeholdets præmisser i form af meget duelspil i en indledning, hvor chancerne var få.

Omkring halvvejs i 1. halvleg fik vi kampens første store chance, da OB blev tildelt et straffespark. Et hjørnespark blev snittet videre mod det bagerste af feltet, hvor Michael Lumb klart og tydeligt havde hånd på bolden, hvilket Bashkim Kadrii eksekverede sten stikkert til 0-1 fra pletten.

Horsens pressede gæsterne længere tilbage frem mod slutningen af 1. halvleg, hvor de spillede med lange bolde og forsøgte at gøre kampen endnu mere fysisk til deres fordel.

Kort før pausen burde OB have bragt sig yderligere i front, da Issam Jebali spillede Troels Kløve helt på på en omstillingen, men hans afslutning manglede saft og kraft og derfor var stillingen 0-1 ved pausen.

2. halvlegs indledning fortsatte i samme spor, hvor der var mange dueller på midten af banen, mens Horsens forsøgte at mase OB tilbage i banen med deres gode fysik.

Horsens havde flere halve chancer, hvor specielt Nicolai Brock-Madsen var tæt på, men alle gange formåede OB’s skarpe defensiv at komme i vejen, hvis ikke Oliver Christensen diskede op med en redning.

Efter en times spil lykkedes det langt om længe for Horsens at få udlignet efter et hjørnespark, da Marco Lund uheldigvis for OB rettede bolden i mål til 1-1.

Kort efter fik Horsens vendt kampen totalt på hovedet. Et langt indkast blev snittet videre og dumpede ned midt i feltet, hvor Bjarke Jacobsen dukkede op og bragte hjemmeholdet på 2-1.

OB skulle nu omstille sig til at være mere offensive, mens Horsens var trygge i at stille sig tilbage og afvente gæsternes modsvar.

Horsens fortsatte med at være dødsensfarlige på dødboldene, hvor Simon Okosun var utroligt tæt på at bringe sit hold yderligere i front 20 minutter før tid.

OB forsøgte sig med det mere direkte spil i form af lange bolde, men formåede aldrig at få det forløsende mål, hvorfor Horsens vandt med 2-1.

Horsens rykkede dermed et skridt tættere på top 6, mens OB gled ud af top 6.