The perfect guide to the casino

Brøndby-træner vred over FCKs første mål: En helt tåbelig fejl af os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Brøndbys karantæneramte træner, Niels Frederlksen, var sur over FCKs første mål i nederlaget på 1-2 til ærkerivalerne i Parken.

Brøndby var foran mod FCK, som imidlertid udlignede, da Brøndbys Sigurd Rosted og Anthony Jung løb ind i hinanden ude ved venstre sidelinje med den konsekvens, at Dame N’Doye stjal bolden og spillede Viktor Fischer fri til udligning.

– Det er muligt, at der er et lille frispark til os, der ikke bliver dømt. Men det er en helt tåbelig fejl, som vi ikke må begå, at vi giver dem bolden på den måde, sagde Niels Frederiksen efter kampen til TV2 Sport.

Han så kampen fra tilskuerpladserne efter sit røde kort mod AGF, og overordnet var han tilfreds med det, han så fra Brøndbys spillere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Der var mange psoitive ting, og vi er drønærgerlige over, at vi taber kampen. Det var der ingen grund til, sagde Niels Frederiksen.

– Vi har nogle kæmpechancer i slutningen af første halvleg, og vi har store chancer i slutningen i anden halvleg, og derfor føler vi, at vi burde have vundet kampen, sagde Brøndby-træneren.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Vi har nogle muligheder, som man sjældent får mod FCK i Parken, som vi skal score på, sagde Niels Frederiksen og tilføjede:

– Personlige fejl vil altid forekomme i fodbold, men vi skal holde op med at producere dem i det antal, som vi har haft for vane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top