The perfect guide to the casino

Malmö FF-stjerne stak til Zlatan i tårevædet farvel: – Han gik desværre over stregen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Svenske Markus Rosenberg spillede sidste kamp i Malmø, da holdet slog Dinamo Kiev i Europa League – og stak til Zlatan Ibrahimovic.

I en alder af 37 år sagde Markus Rosenberg farvel til Malmö FF, da svenskerne slog Dinamo Kiev 4-3 i Europa League.

– Tak for al støtten. Fortsæt med at støtte i medgang og modgang. Det vil jeg også selv gøre. Ig fremfor alt: Stil høje krav, som I altid har gjort. På den måde kan vi dag for dag tage et skridt mod at blive Skandinaviens største klub, sagde Markus Rosenberg i sin afskedstale ifølge Aftonbladet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det sidste var klart et hip til Zlatan Ibrahimovic, der ligesom Markus Rosenberg er en legende i Malmö FF. Men den største svenske fodboldspiller nogensinde er i den grad kommet i modvind i byen, fordi han har købt sig ind i konkurrenterne fra Stockholm, Hammarby, som han mente havde potentiale til at blive Skandinaviens største klub.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

På den efterfølgende pressekonference uddybede Markus Rosenberg sit synspunkt.

– Det er et meget ømtåleligt emne, og fodbold er blevet meget business nu. Jeg synes desværre, at Zlatan er gået over stregen. Men vi begår alle fejl. Jeg tror faktisk ikke, at Zlatan mener noget ondt med det, han har gjort. Jeg forstår godt, at folk er kede af det, men jeg vil bare tilgive ham, siger Markus Rosenberg, der slutter sin fornemme karriere af med den sidste Europa League-kamp ude mod FCK i Parken.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top