The perfect guide to the casino

FCK kan nøjes med uafgjort: – Imponerende, Malmö!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FCK går videre i Europa League, hvis de bare kan få uafgjort mod Malmö FF hjemme i sidste kamp. Men manager Ståle Solbakken har stor respekt for svenskerne.

Samtidig med, at FCK vandt over Lugano i Europa League, vandt Malmö FF over Dinamo Kiev, og dermed er der lagt op til gruppefinale i Parken i sidste runde, hvor FCK tager imod Malmö FF.

FCK går videre med sejr eller uafgjort. Et nederlag sender de forsvarende danske mestre ud, hvis Dinamo Kiev oom ventet vinder over Lugano, der nu ikke længere har noget at spille for.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg må erkende, jeg er meget imponeret over Malmö formåede at besejre Dynamo Kiev. Det er stærkt at vinde over ukrainerne, siger Ståle Solbakken ifølge Ekstra bladet.
Den norske manager mener ikke, at FCK bare kan spille på uafgjort i den sidste kamp. Men alligevel er det en fordel at kunne nøjes med det ene point.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Udgangspunktet er forskelligt for os. Vi kan nøjes med uafgjort, men det er ikke noget, vi kan spille på fra starten af kampen. Men der kan komme en situation langt henne i kampen, hvor vi får mulighed for det, siger Ståle Solbakken, der ærgrer sig over, at anfører Carlos Zeca fik gult kort, så han nu har karantæne i sidste kamp.

– Vi har flere alternativer, vi må se på, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top