The perfect guide to the casino

St̴le med spids kommentar: РDu skal bruge alle dine penge, Zlatan!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Zlatan Ibrahimovic er gået ind i Hammarby, som han vil gøre til Skandinaviens største klub. Men det tager FCK-manager Ståle Solbakken helt køligt.

Med sin investering i den svenske klub, Hammarby, ejer han nu lige knap en fjerdedel af klubben fra Stockholm, som han drømmer om at gøre til den største klub i Skandinavien.

Danske FC København har i de senere år ellers været i den skandinaviske førertrøje, og Zlatans investering afføder en spids kommentar fra FCKs manager, Ståle Solbakken.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

РHvis Zlatan bruger alle sine penge p̴ Hammarby, s̴ har de nok en fair chance, siger St̴le Solbakken til B.T.

Han er overordnet ikke bekymret for, om Hammarby skal gå forbi de regerende danske mestre på europæisk plan.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– De er en klub, som har et kæmpe publikumspotentiale, og som kommer fra en storby, hvor de har en flot arena. Men de mangler nogle pokaler i skabet, nogle vindertraditioner og nogle forskellige faktorer omkring det, som selvfølgelig skal bygges pÃ¥, siger StÃ¥le Solbakken og udpeger Malmö FF som den førende svenske klub med Stockholm-klubberne AIK og DjurgÃ¥rden i næste række.

Selvom de to hændelser ikke direkte har noget med sagen at gøre, skal det understreges, at Ståle Solbakkens udtalelser faldt FØR, ukendte gerneingsmænd udøvede hærværk mod den svenske fodboldlegendes hus i Stockholm og hans statue i Malmø.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top