The perfect guide to the casino

Simon Hedlund inden FCK-derby: Brøndby er den største klub i Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Selvom FCK er forsvarende mestre, mener Simon Hedlund, at Brøndby er Danmarks største klub.

Det bliver som altid interessant, når de to storkøbenhavske klubber, FCK og Brøndby, står over for hinanden søndag kl. 11.45. Og selvom FCK er regererende mestre, slår Brøndby-angriberen Simon Hedlund fast over for Brøndbys hjemmeside:

– Brøndby er den største klub i Danmark. g den betyder så meget for så mange mennesker. Det lægger selvfølgelig lidt pres på os fodboldspillere, men vi vil fansene og klubben det bedste, så vi går hele tiden efter at give dem den bedste præstation.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Svenskeren har selv kun spillet i Brøndby i et års tid.

– Men jeg føler mig som en del af Brøndby. Jeg går hele tiden efter at præstere så godt som muligt for Brøndby IF, og forhåbentlig bliver det kun bedre herfra. siger Simon Hedlund.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Begge klubber er pressede inden prestigeopgøret. FCK er syv point efter førende FCM, mens Brøndby senest tabte til AGF og skal kæmpe for at holde fast i tredjepladsen i Superligaen.’

– Det er anderledes at møde FCK. De er gode med bolden, men i modsætningen til andre hold i ligaen, så stiller de sig ikke særlig dybt, og det giver mig mere plads at løbe i, som kan give mig flere muligheder foran mål. Der er lidt ekstra på spil, og så betyder de her kampe så meget for fansene. Det er nogle utroligt fede kampe at spille, og forhåbentlig kan vi også tage sejren på søndag, siger Simon Hedlund.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top