The perfect guide to the casino

Lampard frustreret over Daniel Wass-mål: Det var svineheld!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Chelsea-manager Frank Lampard er overbevist om, at Daniel Wass ikke skød på mål for at score, da Valencia reddede et livgivende point takket være 2-2 mod London-klubben i Champions League.

Frank Lampard var ikke begejstret for det mål, som Valencias Daniel Wass scorede for Valencia mod Chelsea i Champions League.

– Han skød ikke på mål. Det er jeg helt sikker på. Det var svineheld, sagde Frank Lampard efter kampen ifølge football.london

Bolden sejlede over Chelseas målmand, Kepa Arrizabalaga, og ind i målhjørnet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Sådan et indlæg gør det svært for målmanden, for han forventer ikke, at han skal dække det øverste målhjørne, sagde Frank Lampard.

– Nu skal jeg se situationen igen på video, og så skal jeg tale med Kepa om det. Han er meget ærlig, og hvis han føler, at han kunne have gjort mere for at forhindre målet, så vil han sige det, sagde den tidligere engelske landsholdsstjerne.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Resultatet 2-2 giver Valencia et lille håb om at gå videre fra puljen, som hollandske Ajax topper med ti point, mens Valencia og Chelsea begge har otte.

Chelsea går derfor videre med sejr i sidste runde hjemme over franske Lille, der er færdige i turneringen. Valencia skal bruge en sejr i Holland, mens Ajax går videre med sejr eller eller uafgjort mod spanierne i sidste runde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top