The perfect guide to the casino

Er han færdig i Brøndby? Simon Tibbling vil til mesterklub

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet

Foto: Ritzau Scanpix


Simon Tibbling har stadig to og et halvt år tilbage af sin aftale med Brøndby IF, men de nykårede svenske mestre fra Djurgården er interessant for ham, siger han selv.

Simon Tibbling har fået sit efterår ødelagt af skader, men forinden det var han på sit højeste, og der gik flere rygter om, at han kunne være på vej væk fra Brøndby IF.

Franske klubber blev meldt interesseret i den 25-årige svensker, som er en spiller, som Carsten V. Jensen formentlig forventer at lave lidt mønt på. Siden har rygterne været døde, men nu puster han selv liv i nogle.

Det omhandler dog hans tidligere klub Djurgården, for han fortæller åbent, at han gerne vil vende tilbage. Han ved dog ikke hvornår.

– Det er en fantastisk klub, og jeg håber at komme tilbage og spille for Djurgården igen, siger han til Fotbollskanalen.

– Jeg kan virkelig godt lide Djurgården og vil gerne spille der igen. Fodbold er specielt, og man ved aldrig, hvad der kommer til at ske, men jeg håber at vende tilbage. Hvornår det bliver, må tiden vise, og lige nu er jeg i Brøndby og har det godt.

Han fortæller også i interviewet, at han nu vil arbejde hårdt for at erobre en plads i startopstillingen igen i Brøndby IF.

Djurgården vandt den svenske række senest, og de har blandt andet den tidligere FC København-spiller Erik Johansson på holdkortet.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top