The perfect guide to the casino

Dortmund efter Barcelona-øretæve: Nu kan vi kun håbe på Messi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Borussia Dortmunds Mats Hummels sætter sin lid til Lionel Messi i sidste kamp efter Champions League-nederlaget i barcelona.

FC Barcelona vandt 3-1 hjemme over Borussia Dortmund, som dermed er i farezonen for at ryge ud af Champions League inden knockout-fasen.

Inden sidste runde ligger tyskerne á point med italienske Inter, som er bedre end Borussia Dortmund indbyrdes. Det vil sige, at Lucien Favres mandskab i sidste runde skal have et bedre resultat mod Slavia Prag, end Inter får mod FC Barcelona.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Slavia Prag har ganske vist ikke længere noget at spille for. Men det har FC Barcelona heller ikke, da de er sikre på at vinde puljen.

– Nu skal vi naturligvis vinde over Slavia Prag, og så må vi håbe, at Lionel Messi tryller igen, og at Barcelona får point, selvom de er sikre på førstepladsen, sagde Borussia Dortmund-forsvareren Mats Hummels efter nederlaget i Barcelona.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Han lagde iøvrigt ikke skjul på sin beundring for netop den lille argentiner, der scorede et af sit holds tre mål og generelt virkelig viste sig fra sin bedste side.

– Han er den bedste fodboldspiller i verden nogensinde. Punktum. Og det beviste han også i denne kamp, sagde Mats Hummels.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top