The perfect guide to the casino

Arsenal-boss har ikke vundet i lange tider: – Hele klubben står da bag mig!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Arsenals manager, Unai Emery, føler inden Europa League-kampen mod Eintracht Frankfurt, at hele klubben står bag ham.

Der er i den grad fyret op under Arsenal-manager Unai Emery, men den spanske basker siger selv, at sådan føler han det ikke selv.

– Mit indtyrk er, at jeg har fuld opbakning fra alle i ledelsen. Og den opbakning sætter jeg virkelig stor pris på, sagde Unai Emery på et pressemøde forud for Europa League-kampen mod EIntracht Frankfurt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Der har været historier fremme om, at Unai Emery ikke længere har spillernes tillid. At han simpelthen har tabt omklædningsrummet. Men han sagde på pressemødet, at det ikke har noget på sig.

– Naturligvis har jeg spillernes opbakning. Det viser de jo også. Mit job som træner er altid svært. Det her er et godt job, men det er også et svært job, sagde Unai EMery.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Arsenal har i de seneste fem kampe i Premier League spillet uafgjort mod Wolverhampton, Crystal Palace og Southampton og tabt til Leicester og Sheffield United. Det betyder, at klubben er røget ned som nummer otte i ligaen.

I Europa League ser det fornuftigt ud, da Arsenal fører puljen og er ubesejret. En uafgjort kamp mod puljens absolutte bundprop, Vitoria Guimaraes fra Portugal, trækker dog fra i helhedsindtrykket.

Britiske medier mener, at hvis det også går galt mod Eintracht Frankfurt i Europa League og i søndagens Premier League-kamp mod Norwich, er Unai Emery en færdig mand.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top