The perfect guide to the casino

Her er forklaringen på den mystiske trøje: Zlatan køber sig ind i svensk fodboldklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Zlatan Ibrahimovic køber en fjerdedel af den svenske topklub, Hammarby.

Det vakte opsigt, da Zlatan Ibrahimovic lagde en grøn trøje med sit eget navn op på de sociale medier. Trøjen er fra Stockholm-klubben hammarby, der spiller i den bedste svenske række.

Hvad var nu det for noget? Skulle en af verdens mest kendte fodboldspillere hjem for at spille i den bedste svenske liga, Allsvenskan? Men sådan hænger det ikke sammen,

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Der er i stedet tale om, at amerikanske AEG har købt 47 procent af aktierne i Hammarby. Nu har Zlatan Ibrahimovic købt halvdelen af de aktier, så han ejer altså lige knap en fjerdedel af klubben.

– Jeg var blevet enig med holdet fra Hammarby og AEG om at gøre det her så globalt som muligt. Vi skulle vise det til hele verden – ikke bare i Sverige, men til hele verden, siger Zlatan Ibrahimovic til svenske Aftonbladet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg har jo spillet i Los Angeles Galaxy, og jeg har et godt forhold til folkene i AEG. Så da jeg fik muligheden for at blive partnere med AEG, kunne jeg ikke sige nej til folk, der har så stor succes i forretningslivet, siger den 38-årige tidligere svenske landsholdsspiller.

– Det her føles fantastisk. Jeg går ind i det med stor engagement, og i mine øjne er der ingen grænser for, hvor store Hammarby kan blive. Jeg føler også, at jeg kan bidrage med noget på banen, når jeg stopper som spiller. Men jeg skal ikke spille for klubben, slår Zlatan Ibrahimovic fast.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top