The perfect guide to the casino

Christian Eriksen hyldet efter Tottenham-triumf: – Vi vendte kampen, da han kom ind

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Tottenham var ved at tabe til Olympikos i Champions Leaguue. Men så kom Christian Eriksen på banen, og holdet er nu klar til ottendedelsfinalerne.

Christian Eriksen begyndte Champions League-kampen mod Olympiakos fra Grækenland på bænken. Men han kom ind allerede efter små 30 minutters spil, og Tottenham endte med at vinde 4-2.

– Det gjorde en forskel. Vi var ved at tabe, da han kom ind, og træneren (José Mourinho, red.) tog en beslutning om at sende en mere offensiv spiller pÃ¥ banen, sagde Tottenham-spilleren Dele Alli efter kampen til britiske BT Sport. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det kunne have været hvem som helst af os, der skulle ud efter de første 20 minutter, men heldigvis fungerede indskiftningen, sagde Dele Alli.

Det var José Mourinhos første kamp i Champions League som Tottenham-manager. Det var samtidig første gang nogensinde, at et hold under hans ledelse fik en sejr i turneringen, efter at det havde været bagud med to mål.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

José Mourinho sagde selv, at han satte Christian Eriksen ind for holdets skyld.

– Jeg havde brug for en anden mand, der sammen med Dele Alli kunne komme ind i mellemrummene. Det var noget, jeg gjorde for holdet og ikke de enkelte spillere, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top