The perfect guide to the casino

Spådom i spansk avis: Historiske Messi overhaler Ronaldo på mandag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Lionel Messi går ifølge en spansk avis over historien som den sjette Ballon d’or-vinder på mandag.

På mandag bliver Lionel Messi den første, der vinder prisen årets bedste fodboldspiller (Ballon d’or) for sjette gang.

Ifølge den Barcelona-baserede avis, El Mundo Deportivo, ‘tyder alle indikationer’ på, at det er sådan, det går. Det skriver sportbible.com.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Afstemningen sluttede tidligere på måneden, og vinderen har fået besked. Og flere hæfter sig ved, at Lionel Messi har lagt en video på sin Instagram-konto, der antyder, at det er den vej, det går. (du kan se videoen ved at klikke HER.)

Hvis Lionel Messi vinder Ballon d’Or i 2019, vil FC Barcelonas argentinske superstjerne overhale den evige rival, Cristiano Ronaldo (Juventus(Portugal), der også har vundet prisen fem gange.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Mange har ellers tippet Liverpools hollandske midterforsvarer, Virgil van Dijk, som vinder. men det er sjældent, en forsvarsspiller vinder prisen. Det skete sidste gang i 2006, hvor italieneren Fabio Cannavaro vandt.

Ballon d’or har været uddelt af France Football siden 1956. Juryen består af 182 journalister fra 182 lande. For Danmark er det chefredaktør Troels Bager Thøgersen fra Tipsbladet, der stemmer.

Konkurrencen må ikke forveksles med FIFA The Best, hvor landstrænere, landsholdsanførere og internet-brugere også kan stemme. Den konkurrence blev afgjort tidligere på efteråret, og her vandt Lionel Messi.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top