The perfect guide to the casino

PSG-træner indrømmer store kvaler med Neymar: – Han er svær at arbejde med

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det er absolut ikke nemt at være træner for Neymar. Det fortæller træner i Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel.

– Neymar har et stort, stort hjerte. Men desværre viser han ikke altid, at han inderst inde er en rar og pålidelig fyr, siger Thomas Tuchel ifølge goal.com

– Problemet med Neymar er, at han indimellem er provokerende. Det er rigtig dårligt, for det er ikke nødvendigt, siger de franske mestres tyske træner.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg har talt med ham om det mange gange. Vi griner meget sammen, og jeg forsøger at fortælle ham sandheden. Det accepterer han, men det er tydeligt, at det er svært for ham, siger Thomas Tuchel.

Neymar leverer normalt varen på banen i form af mål og målgivende afleveringer. Men ofte bliver det overskygget af hans reaktionsmønser på og udenfor banen, som i flere tilfælde har kostet karantæne for den 27-årige brasilianske superstjerne.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Neymar bliver provokerende, når han bliver vred, og det gør han, når han føler, at der er noget, der er uretfærdigt. Men sådan er han ikke, når han er stille og rolig, siger Thomas Tuchel.

Paris Saint-Germain købte Neymar af FC Barcelona i 2017 for verdensrekordsummen 1,6 milliarder kroner. Brasilianeren har udtalt, at han gerne vil tilbage, men et prisskilt på to milliarder har været mere, end de spanske mestre har villet ofre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top