The perfect guide to the casino

Solskjær efter elendig præstation: Jeg måtte virkelig vække spillerne i pausen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ole Gunnar Solskjær talte med store bogstaver i pausen af Manchester Uniteds 3-3 kamp mod oprykkerne fra Sheffield United.

Første halvleg tabte Manchester United 0-1 efter en præstation, der med Ole Gunnar Solskjærs ord var elendig.

. Jeg fik mindelser om kampen mod Everton i sidste sæson, sagde nordmanden efter kampen og refererede på denne måde til nederlaget på 0-4 sidste forår til Everton.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Vi gjorde slet ikke de ting, vi havde aftalt. Jeg var vred, jeg var skuffet, jeg har slet ikke ord for mine følelser efter første halvleg. Jeg måtte virkelig vække spillerne og fortælle dem, at nu skulle de altså gøre noget ved det i anden halvleg, sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge lokalavisen Manchester Evening News.

I anden halvleg scorede Lys Mousset til 2-0 for Sheffield United, men takket være mål af Brandon Williams, Marcus Rashford og Mason Greenwood kom Manchester United foran – kun for at se Sheffield Uniteds Oli McBurnie udligne til sidst.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det var utrolig flot, at vi fik vendt kampen rundt. Et flot svar fra drengene. Så var det naturligvis ærgerligt, at vi ikke kunne holde fast i føringen til sidst. Men jeg står med en positiv følelse efter kampen, fordi vi lavede det comeback, selvom hovedparten af kampen faktisk var negativ. Men sådan er fodbold, sagde Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United ligger med det uafgjorte resultat på niendepladsen med 17 point efter 13 kampe. Sheffield United har et point mere på sjettepladsen i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top