The perfect guide to the casino

Skuffet Brøndby-stjerne: Derfor gik det galt mod AGF

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Brøndby spillede skidt mod AGF, og derfor var det fortjent, at holdet tabte 1-2, mente stopperen Andreas Maxsø efter kampen.

Efter fem sejre på stribe gik det galt for Brøndby, da holdet søndag tabte til AGF.’

– Det går for langsomt. Vi får ikke sat vores offensive profiler i spil. Vi har problemer med at komme rundt om deres første pres. Det starter dér, og så kan man sige, at kampen bliver på deres præmisser. De står godt på banen, og det gør som tidligere nævnt, at det er svært at komme rundt om første pres. Men jeg synes ikke, de bliver superfarlige, og vi står fint på deres indlæg, hvor vi ved, de er gode. Men vi laver en personlig fejl, som kan ske for alle, og sådan er fodbold, siger Andreas Maxsø til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Mustapha Bundu bragte AGF foran i første halvleg. I anden halvleg satte Brøndby tyskeren Hany Mukhtar med de finurlige driblinger og farlige skud på banen. Men lige lidt hjalp det. Patrick Mortensen øgede til 2-0, inden Kamil Wilczek fik oyntet på resultatet.

– Vi snakker om at være bedre på bolden, da vi er til pause. Vi skal forsøge at få nogle bolde op til Han, som vi ved kan vende i de små rum. Det får vi egentlig succes med, men jeg synes stadig, at den sidste finish mangler. Vi får reduceret og kommer lidt med, men vi bliver igen ikke farlige nok. Sådan er fodbold nogle gange, og jeg synes, AGF spillede en fin kamp. siger Andreas Maxsø.

Han ser nu frem til næste weekends Derby mod FCK i Parken.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Vi skal ind og spille en fed kamp i Telia Parken i næste uge. De kampe har deres eget liv, og selvfølgelig er vi skuffede lige nu, men vi skal se fremad hurtigt, sagde Andreas Maxsø.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top