The perfect guide to the casino

Silkeborgs m̴lbomber: Р1. division, nej tak!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Silkeborgs topscorer, Ronnie Schwartz, har ikke tænkt sig at følge med klubben i 1. division, hvis det ender med nedrykning fra Superligaen.

Med nederlaget på 1-2 hjemme mod Esbjerg begynder det at se svært ud for Silkeborg i forhold til at undgå nedrykning til 1. division.

Holdet ligger nummer sjok i Superligaen til trods for hele 12 mål af Ronnie Schwartz, som imidlertid ikke er indstillet på at fortsætte karrieren i den næstbedste danske række.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

‘Plaffeministeren’ har kontraktudløb til sommer, og han har ikke travlt med at skrive under pÃ¥ en forlængelse.

– Jeg har været rimelig klar i spyttet om, at jeg ikke har nogen intention om at tage turen ned i 1. division, hvis det er det, det ender med, siger Ronnie Schwartz til Eurosport. Det skriver flere medier – bl.a. bold.dk

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ronnie Schwartz er 30 år, og han har tidligere spillet for AaB, Randers FC, Guingamp i Randers, Brøndby, Esbjerg, Waasland-Beveren i Belgien og Sarpsborg 08 i Norge. Og han kunne godt tænke sig endnu en tur til udlandet.

– Jeg er ved at være en aldrende herre og leverer pÃ¥ et fornuftigt niveau nu, sÃ¥ det kunne da være rart at slÃ¥ kapital af det hurtigst muligt. Men jeg respekterer min kontrakt og er glad for at være her, siger Ronnie Schwartz.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top