The perfect guide to the casino

Harry Kane afslører detaljer: Sådan reagerede spillerne, da Tottenham fyrede Pochettino

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Harry Kane og andre Tottenham-spillere besøgte Mauricio Pochettino for at trøste ham, efter at han var blevet fyret sidste tirsdag.

Det var en historisk dag, da Tottenham tirsdag aften i sidste uge valgte at fyre Mauricio Pochettino efter en dårlig sæsonstart – et halvt år efter, at argentineren for første gang nogensinde havde ført klubben i Champions League-finalen.

Og det var samtidig en trist dag for Mauricio Pochettino og spillerne. Derfor var der også nogle stykker, der tog hen til deres nu tidligere chefs hus dagen efter for at trøste ham.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg tog hen til hans hus dagen efter. Det var et chok for os allesammen. Vi ville rigtig gerne sige farvel og tak til ham. Så vi tog derover i et par time før træning med den nye manager, fortæller Harry Kane til Daily Mirror.

Midtbanespilleren Eric Dier supplerer:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– – Vi fik det at vide tirsdag aften af klubben. Og det blev følelsesbetonet. Det var vigtigt for os alle at få lov at se ham. Jeg fik også talt med ham, og det var rigtig rart.

– Det var en uge, som jeg ikke har oplevet mage til i min karriere. Det var et chok for alle den tirsdag aften – også spillerne. Men nu er vi klar til at komme videre, og vi har fået en ny manager, som samtidig er en af de bedste, der nogensinde har været i fodbold, siger Harry Kane med henvisning til José Mourinho, som blev udråbt til ny Tottenham-manager onsdag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top