The perfect guide to the casino

Arsenal skuffede på hjemmebane og Liverpool vinder efter stort drama: Her er resultaterne fra Premier League-kampene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Der var drama for alle pengene, da der skulle spilles seks kampe i Premier League denne eftermiddag/tidlig aften.

Det hele startede på Emirates Stadium, hvor sædet i den grad brænder under Unai Emery, og den situation blev ikke bedre for den spanske manager efter lørdagens kamp. Man fik ellers Southampton på besøg, som har tabt fem af deres seneste seks kampe og spillet den sidste uafgjort, herunder et 0-9 nederlag til Leicester.

Southampton kom i front efter otte minutter. Her tog Ryan Bertrand et frispark hurtigt, hvilket et sovende Arsenal forsvar ikke noterede, og derfor kunne Danny Ings forholdsvis let løbe ned og score. Arsenal fik dog udlignede 10 minutter efter, da Alexandre Lacazette bragte balance i regnskabet. I 2. halvleg fik Southampton tildelt et straffespark, og selvom Bernd Leno reddede i første omgang, så sparkede James Ward-Prowse returen i mål, hvilket betød, at alt tydede på, at Arsenal ville være uden sejr i Premier League i fem kampe i streg.

Dybt inde i kampens overtid, sendte Alexandre Lacazette dog udligningen i mål, og dermed endte det med en skuffende pointdeling på hjemmebane.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Philip Billing spillede en enkelt halvleg, da Bournemouth på hjemmebane tabte med 1-2 til Wolverhampton. Wolves kom i front efter 21 minutter, da Joao Moutinho bankede et frispark direkte op i det modsatte målhjørne. Raul Jimenez udbyggede den føring i 1. halvleg, imens Steve Cook reducerede i 2. halvleg.

Kasper Schmeichel og Leicester fortsatte den imponerende stime, da de på udebane slog Brighton med 0-2. Her var det Ayoze Perez og James Maddison, der stod for de to mål.

Der var Pukki Power, da Norwich gæstede Everton. Små 10 minutter inde i 2. halvleg, sendte Teemu Pukki nemlig Todd Cantwell i dybden, der sikkert sendte bolden i kassen. I kampens overtid var det netop indskiftede Dennis Srbeny, der sikrede Norwich en meget vigtig sejr, hvilket også var første sejr siden man slog Manchester City på hjemmebane tilbage i september.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Burnley slog Watford på udebane med 0-3. Her blev de tre mål scoret af Chris Wood, Ashley Barnes og James Tarkowski.

I den sidste kamp, var Liverpool taget en tur til London, for at spille imod Crystal Palace. Her fik hjemmeholdet bolden i kassen først, men efter et kig med VAR, blev den scoring underkendt. I stedet var det Liverpool, der skulle score først. Et indlæg ender hos Sadio Mane, der resolut sender bolden i kassen. Crystal Palace spillede dog en rigtig fin kamp, og fik også fortjent udlignet til 1-1, da Wilfried Zaha scorede i det 82. minut. Desværre for hjemmeholdet, måtte man se det ene point forsvinde, da Roberto Firmino scorede blot tre minutter efter, at Zaha havde udlignet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top