The perfect guide to the casino

Penge til dig når nettet blafrer: Målfest venter i Dortmund

Foto: Ritzau Scanpix


Her har du fredagens spilforslag.

Det var skidt, at Borussia Dortmund tabte 0-4 i München til Bayern. Men det var på udebane mod den sværeste modstander i Bundesligaen, og fredag aften bliver det mere overkommeligt.

Her har Borussia Dortmund hjemmebane mod oprykkerne fra Paderborn, der ligger suverænt sidst i rækken med beskedne fire point.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Signal Iduna Park er en af de allersværeste udebaner. Trykket fra endetribunen ’Den Gule Mur’ er enormt, og det vil være en overraskelse af de store, hvis Paderborn kan modstå dette tryk.

Borussia Dortmund har i de første fem hjemmekampe scoret 15 mål, og kommer de først foran, er det et hold, som er meget svære at have med at gøre.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Paderborn har til sammenligning scoret 11 mål i 11 kampe. Det er ikke mange, men for et bundhold er det såmænd ikke helt elendigt.
Derfor giver det god mening med målfest i Dortmund.

Bet25 giver et odds på 1,86 på over fire mål Asian Handicap. Det betyder, at dit væddemål går hjem, hvis der bliver scoret mere end fire mål Bliver der scoret præcis fire mål, får du pengene tilbage.

Spilforslag:

Udbyder: Bet25
Kamp: Borussia Dortmund – Paderborn
Væddemål: +4 mål Asian Handicap
Odds: 1,86
Rating: 2
Indsats: 300 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top