The perfect guide to the casino

Årets mål i denne sæson? Mikkel Damsgaard med klassekasse, da FC Nordsjælland kørte Randers FC over

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Der var lagt op til en ægte seks point kamp, da to af kandidaterne til top 6, FC Nordsjælland og Randers FC, mødte hinanden på Right to Dream Park. Her var det hjemmeholdet, der skulle komme tættere på top 6.

Inden kampen var FC Nordsjælland tre point bag Randers FC, men det var i den grad ikke til at se på kampen. FC Nordsjælland sad på spillet, og vi skulle ikke mere end små 10 minutter ind i kampen, før hjemmeholdet burde være kommet i front. En bold blev sendt ind til en helt fri Mikkel Damsgaard, der på helt frit mål, sparker bolden på overliggeren.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Randers FC kom en lille smule mere ind i kampen efter 15 minutter, men ikke nok til at true for alvor. Derfor kom den næste store chance til FC Nordsjælland. Efter 32 minutter fik Mikkel Damsgaard mulighed for at gøre skaden god igen, men endnu en gang, brændte han en stor chance, da Patrik Carlgren reddede forsøget. Fem minutter senere var det igen hjemmeholdet med en fin chance, men her var de endnu en gang ikke effektive nok foran målet.

Efter 57 minutter kom målet så. Mikkel Rygaard chippede bolden ind til Kudus, der efter en flot førsteberøring, sendte bolden i modsatte målhjørne. Syv minutter senere, skulle de så udbygge føringen, og hvilken måde at gøre det på. Den ellers uskarpe Damsgaard, fik rettet op på det hele, da han beviste, hvorfor potentialet er så stort. Det unge talent modtager bolden og skyder fra omkring 30 meter, og brager bolden direkte op i hjørnet.

Det helt utrolige mål, der må være kandidat til årets mål, kan du se ved at klikke her.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Bagud med 2-0, var der ikke meget håb for Randers FC, der ikke havde haft meget i løbet af kampen. Det skulle da også blive til 3-0, da indskiftede Isaac Atanga sendte bolden i kassen til slutresultatet 3-0. I slutningen af kampen var det tættere på en 4-0 scoring end en reducering, og med sejren bringer FC Nordsjælland sig op på siden af Randers FC med 24 point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top