The perfect guide to the casino

Minister klar til at hjælpe: Nu kan FCKs stjernefrø alligevel blive dansker

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


17-årige Mohamed Daramys store drøm er at blive dansk statsborger. Og nu er der måske alligevel snart udsigt til, at drømmen kan gå i opfyldelse.

Mohamed Daramy er statsborger i Sierra Leone, hvor hans forældre kommer fra. Men hans mor har udsigt til snart at blive dansk statsborger, og så bliver sønnen det automatisk også, fordi han ikke er fyldt 18 år endnu.

Der er dog en stadig en lille forhindring, fordi ceremonien først foregår efter, at Mohamed Daramy er fyldt 18 år. Og så tildeles statsborgerskabet ikke automatisk til barnet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men der er håb forude for Mohamed Daramy, der drømmer om at trække en dansk landsholdstrøje over hovedet.

– Jeg blev opmærksom på det i forbindelse med den konkrete fodboldspillers sag, og der tænkte jeg, at hvis der er kommuner, der ønsker at afholde en ceremoni inden fødselsdagen, så deres borger kan blive dansk statsborger, så fint med mig, siger integrationsminiter Mattias Tesfaye (S) til tv2.dk

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I Mohamed Daramys sag er det Hvidovre Kommune, der skal ansøge om dispensationen.

– Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at det kan lade sig gøre. Og hvis alle regler og love er på plads, kan jeg ikke forestille mig, at vi vil være skrankepaver i sådan en sag her, siger Hvidovres borgmester, Helle Moesgaard Adelborg (S), til tv2.dk

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top