The perfect guide to the casino

Hollandsk super-stjerne: Jeg kunne være blevet lige så stor som Messi og Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Wesley Sneijder mener, at han kunne være blevet lige så stor en stjerne som Cristiano Ronalod og Lionel Messi, hvis han havde holdt snuden i fodboldsporet.

Wesley Sneijder var blandt andet med til at vinde VM-sølv med Holland i 2010 og Champions League med italienske Inter samme år. Men han mener selv. at han kunne have fået mere ud af sin karriere.

– Jeg må være ærlig og sige, at jeg kunne være blevet nævnt i samme åndedrag som Messi og Ronaldo, hvis jeg var gået efter det 100 procent, siger Wesley Sneijder i et interview med hollandske Fox Sport. Det skriver goal.com

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Men det gad jeg ikke. Og det er ikke sådan, at jeg fortryder det nu. Det er ikke, at jeg ikke havde det i mig (at blive lige så god som Messi og Ronaldo, red.), men jeg gad det bare ikke, siger den nu 35-årige Wesley Sneider, der i sommer stoppede sin karriere.

– Jeg nød min fodboldkarriere sådan som den var – både på og udenfor banen. Jeg vandt samtlige de trofæer, jeg kunne vinde på klubplan, så der er ikke noget at fortryde. Jeg er en holdspiller, og jeg nød at få succes med mine hold, siger Wesley Sneijder, som foruden Inter også spillede i hollandske Ajax, spanske Real Madrid, tyrkiske Galatasaray, franske Nice og Al-Gharafa i Qatar.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg møder folk, der siger til mig, at jeg skulle have vundet Ballon d’Or i 2010, men jeg svarer dem, at for mig var det bedre at vinde Champions League, siger Wesley Sneijder og fortsætter:

– Det havde da været toppen af kagen, hvis jeg også havde vundet Ballon d’Or, men på den anden side set er det faktisk nok for mig, at der er folk, der siger, at jeg burde have vundet den.

Lionel Messi vandt Ballon d’or i 2010.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top