The perfect guide to the casino

Hareides tropper er Belgiens skræk til EM: ‘Stiv, stivere, Danmark’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Belgien skal møde Danmark til EM, og det er VM-bronzevinderne ikke ligefrem glade for.

Det er allerede afgjort, at Belgien skal møde Rusland og Danmark ved næste sommers EM-slutrunde, og det vækker ikke just begejstring i det mellemeuropæiske land.

Belgiske Het Nieusblad (kræver login) præsenterer således Danmark under overskriften ‘Stug, stuggere, Denemarken’. Stug betyder ‘stiv’ i betydning ubøjelig – altså, at Danmark er svære at knække.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Danmark fortjener ikke skønhedspriser med sin fodbold. Lange bolde, stærkt forsvar, og lad os sige realistisk spil efter holdets kvaliteter, skriver Het Nieuwsblad ifølge sport.tv2.dk

– Intet hold vandt så mange hovedstødsdueller som danskene i EM-kvalifikationen. Defensivt giver danskerne lige så lidt væk som ‘Djævlene’ (Belgiens kælenavn, red.), for udover Simon Kjær har Danmark også Andreas Christensen fra Chelsea. Dette gør det muligt for Joachim Andersen, den dyreste forsvarer i Lyons historie, at ligge på sofaen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Tottenhams midtbanespiller, Christian Eriksen, og Leicesters målmand, Kasper Schmeichel, udnævner den belgiske avis ikke overraskende til de to største stjerner. Christian Eriksen beskrives som dynamit, der kan poppe op, mens Kasper Schmeichel får følgende skudsmål.

– Han er aldrig nævnt på listen over bedste målmænd i verden, men for danskerne er Kasper Schmeichel guld værd. At Danmark vandt over Schweiz i sidste måned – som var for stærke for ’De røde djævle’ i Nations League – skyldtes en stor præstation af sønnen til Peter Schmeichel, hedder det.

Endelig forstår belgierne ikke meget af, at Åge Hareide ikke får kontrakten som landstræner forlænget efter næste sommers slutrunde.

– Da fans og det danske fodboldforbund mener, at danskerne er i stand til at spille som Barcelona, blev det i juni besluttet, at Hareide skulle væk, hedder det.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top