The perfect guide to the casino

Kom med bag kulisserne: Sådan endte Mourinho i Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


José Mourinho og Tottenham begyndte at forhandle om ansættelsen allerede for tre uger siden.

Det er især den israelske agent, Piri Zahavi, der er ansvarlig for, at José Mourinho og Tottenham nu har papir på hinanden.

Pini Zahavi er 71 år, og han er en veteran inden for agent-branchen. Det var ham, der bl.a. sørgede for Neymars verdensrekordskifte fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain for 1,6 milliarder kroner i 2017.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Sky Sports skriver, at forhandlingerne mellem Tottenham og José Mourinho begyndte for tre uger siden efter Tottenhams 1-1 kamp mod Watford.

De forhandlinger kørte med Pini Zahavi som mellemmand i 14 dage, inden forhandlingerne kom på et personligt niveau efter Tottenhams 1-1 kamp mod oprykkerne fra Sheffield United. Her stod forhandlingerne mellem José Mourinho selv og Tottenham-formand Daniel Levy.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Forhandlingerne fandt sted i London, og de skal have handlet om spillestil og transferbudget.

José Mourinho skal på sin side have sagt, at truppen som sådan er god nok, men at den har underpræsteret. Daniel Levy skal på sin side have lovet en vis sum penge til José Mourinho, når han får brug for det.

Med i forhandlingerne har været den mulighed, at José Mourinho kunne ende med at komme tilbage til Real Madrid, men på det seneste er resultaterne blevet bedre i den spanske kongeklub, hvis træner, Zinédine Zidane, derfor har fået lidt arbejdsro.

I løbet af de første 14 dages forhandlinger med Pini Zahavi som mellemmand, skal israeleren have overbevist Daniel Levy om, at Tottenhams hold er godt nok, men at det mangler vindermentalitet – og at holdet kan få den vindermentalitet, hvis den ansatte José Mourinho..

Desuden har han gjort klar, at José Mourinho på ingen måde er udbrændt. Ifølge Pini Zahavi savnede José Mourinho i den grad at arbejde med fodbold og fodboldspillere, efter at han blev fyret i Manchester United i december sidste år.

Endelig var der lønnen. Ifølge britiske kilder ligger den på 15 millioner pund (130 millioner kr.) om året. Kontrakten udløber i sommeren 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top