The perfect guide to the casino

Forlænger Christian Eriksen med Jose Mourinho og Tottenham? Nu tilbyder denne storklub en femårig kontrakt og 67 mio. kroner om året

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Hele transfersagaen omkring danske Christian Eriksen, ser i den grad ud til at fortsætte, når januar transfervinduet åbner.

Her vil Christian Eriksen nemlig kun have seks måneder tilbage af sin kontrakt, hvilket betyder, at han frit kan forhandle med andre klubber, om en kontrakt fra næste sommer af, når han har kontraktudløb med Tottenham. Ifølge Daily Mirror, så har Mourinho tidligere udtalt, at han ikke ‘bryder sig ikke om at holde på spillere, der ikke længere vil være i klubben. Det er en svær situation for begge parter – og her tænker jeg ikke så meget på økonomi som på motivation’.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det kunne meget vel gå ud over Christian Eriksen, men omvendt så melder den ellers troværdige Twitter-profil ‘TransferChecker’, at Jose Mourinho har tre krav til Tottenham efter ansættelsen.

– Et nyt lukrativt tilbud til Christian Eriksen, da Mourinho er desperat for at beholde ham.
– Godt med penge, så han kan forstærke holdet til januar.
– Afvisning til alle de bud på Harry Kane til sommer.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu melder Corriere dello Sport så om, at Inter-træner, Antonio Conte, er rigtig interesseret i at hente Christian Eriksen, når hans kontrakt med Tottenham udløber. Det italienske medier skriver, at Inter er klar til at tilbyde Christian Eriksen en femårig kontrakt, hvor han står til at tjene 67 millioner kroner pr. år, og det beløb er endda uden bonusser.

Dermed er interessen for danske Eriksen langt fra faldet, til trods for, at han ikke har haft sin bedste periode i karrieren de sidste par måneder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top