The perfect guide to the casino

Bale fejrer EM-succes med provokerende banner: Real Madrid er stiktossede

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Real Madrid er stiktossede over, at Gareth Bale og Wales fejrede den walisiske EM-kvalifikation med et provokerende banner.

Der bliver ballade, når Gareth Bale kommer retur til Real Madrid, efter at han og det walisiske landshold fejrede holdets kvalifikation til næste års EM-slutrunde med et banner med påskriften: Wales, golf, Madrid.

Ordene kan uden besvær tolkes som en prioriterings-rækkefølge for Gareth Bale, og det huer ikke Real Madrid, der trods alt betaler hans millionløn..

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Hvis det er ment som en joke, er det en meget dårlig en af slagsen, siger kilder fra Real Madrid til amerikanske ESPN.

Gareth Bale har et dårligt forhold til Real Madrids træner, Zinédine Zidane, og han har ikke spillet en eneste af klubbens seks seneste kampe.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Bale og James er ikke skadede, men de er heller ikke til rådighed, har Zinédine Zidane tidligere kryptisk sagt om situationen.

Siden er colombianske James faktisk blevet skadet, mens Gareth Bale spillede begge kampe for Wales i kvalifikationen til EM.

Ved det seneste EM nåede Wales overraskende helt frem til semifinalen, som holdet tabte til de senere vindere fra Portugal.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top