The perfect guide to the casino

Åh nej Mourinho: Dette sagde han, da han tidligere takkede nej til Tottenham-job

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Tottenham sprang noget af en bombe i går aftes og fortsatte så her til morgen. Først fik Mauricio Pochettino sparket, og så offentliggjorde man, at man havde ansat Jose Mourinho.

Det er efterhånden rigtig mange år siden, at Tottenham sidst har vundet et trofæ, og selvom Mauricio Pochettino i den grad fik forvandlet Spurs-holdet i hans periode, så lykkedes det ham altså ikke at hente trofæer til klubben. Dermed blev det til lidt mere end fem år, før han fik sparket, og den tidligere Chelsea og Manchester United-træner, Mourinho, fik lov til at tage over.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den 56-årige portugiser ved omvendt godt, hvordan man vinder trofæer med engelske klubber. I hans tid i Manchester United og Chelsea, blev det til tre Premier League titler, en enkelt FA Cup, fire engelske ligacups samt en enkelt Europa League titel. Det er ingen hemmelighed, at Mourinho havde en stor kærlighed for en af Tottenhams London-rivaler, Chelsea, og nu er tidligere udtalelser fra Mourinho dukket op, som ikke får Tottenham til at se godt ud.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Da Jose Mourinho blev fyret i Chelsea i første omgang tilbage i 2007, blev han tilbudt et job i Tottenham af Daniel Levy, hvilket han afviste.

– Ja, jeg kunne ikke tage afsted(til Tottenham, red.). Jeg kunne ikke træne i England i to år, starter Mourinho ud, og henviser til en klausul i kontrakten med Chelsea, som gjorde, at han ikke kunne træne i England.

– Jeg ville heller ikke tage jobbet, fordi jeg elsker Chelseas fans alt for meget, sagde Mourinho tilbage i 2015 ifølge The Sun, da han åbnede op om, at Daniel Levy prøvede at ansætte ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top