The perfect guide to the casino

Vred Hareide efter kvalifikation: Bare DBU kunne holde sin kæft!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Åge Hareide er glad for, at Danmark skal til EM. Men han er ikke tilfreds med sin arbejdsgiver, Dansk Boldspil-Union (DBU).

Danmarks norske landstræner har været utilfreds med timingen i DBUs meddelelse om, at han skulle stoppe som landstræner efter EM til næste år. Det blev offentliggjort et par dage efter sejren over Georgien på hjemmebane i juni.

– Dengang vi snakkede om det, var det timingen, vi ikke kunne lide. De kunne godt have fortalt os det og så holdt det for sig selv, hvis de kunne klare at holde kæft. Men det er ikke sikkert, tror jeg, sagde Åge Hareide ifølge B.T. efter 1-1 kampen mod irland, der definitivt sendte Danmark til EM-slutrunden for niende gang.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den 66-årige Åge Hareide har heller ikke fået en begrundelse for, hvorfor han og assistenten, Jon Dahl Tomasson, skal stoppe efter EM-slutrunde. Og det kunne han også godt have ønsket sig.

Til gengæld betyder det meget for ham, at han nu for anden gang i to forsøg fik kvaificeret Danmark til en EM-slutrunde.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg er meget glad for det, for jeg har godt kunnet lide min tid i Danmark som træner for det danske landshold. Det har været en fantastisk fin rejse for mig. Jeg er utroligt glad for, at jeg fik chancen. For mig har det været en lykkelig tid, sagde Åge Hareide efter kampen i Dublin.

Han ved ikke endnu, hvad han skal lave efter EM-slutrunden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top