The perfect guide to the casino

Tidligere Liverpool-stjerne afslører: Her er, hvad der skete mellem Sterling og Gomez til træning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Steve McManaman var til stede, da Raheem Sterling angreb Joe Gomez i den engelske landsholdslejr, og han tager situationen ret køligt.

Der var ballade forrige mandag i den engelske landsholdslejr, da Raheem Sterling fra Manchester City fysisk angreb Joe Gomez fra Liverpool med det resultat, at Raheem Sterling ikke fik lov at spille EM-kvalifikationskampen mod Montenegro torsdag, som England vandt 7-0.

Det fulgte efter topkampen søndag mellem netop de to klubber, hvor Raheem Sterling og Joe Gomez også havde et sammenstød i kampen i Liverpool, som hjemmeholdet vandt 3-1.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue, da d

Raheem Sterling gik efter struben på Joe Gomez, men holdkammerater holdt ham tilbage, og derefter faldt der igen ro over gemuytterne.

– Jeg var tilstede, og der var ikke ret meget i det, siger den tidligere engelske landsholdsspiller, Steve McManaman,

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Folk støder sammen hver eneste dag til træning, og når man spiller fodbold så intenst og har det som sit levebrød, så sker der lidt af hvert. Folk kæmper for deres plads på holdet, og så kan der ske hårde tacklinger og trøjeriv. Det er ret normalt, siger den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spiller ifølge loaklavisen Liverpool Echo.

– Det hele var overstået på mindre end ti sekunder, og stemningen på hotellet bageter var stille og rolig, siger Steve McManaman,

Raheem Sterling udsendte efterfølgende en besked på Twitter, hvor han tog det fulde ansvar for episoden.

Men ikke alle fans så helt sådan på situationen, og nogle af de engelske fans buhede af Joe Goemz, da han blev skiftet ind 20 minutter før tid i kampen mod Montenegro.

Han blev efterfølgende skadet og var ikke med i kampen mod Kosovo (4-0), men det var Raheem Sterling til gengæld.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top