The perfect guide to the casino

Mette Frederiksen dummede sig med ‘forlænget spilletid’ kommentar: Nu har endnu en politiker dummet sig efter Irland-kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Danmark rejste til Irland og sikrede sig et 1-1 resultat, der betyder, at man nu er klar til EM i 2020 på hjemmebane.

De spillede ikke godt, og det var også ved at gå lidt galt til sidst, men i sidste ende er det altså resultatet, som tæller, og ved man godt i det danske omklædningsrum. Da Danmark slog Schweiz med 1-0 i Telia Parken i en højst dramatisk kamp, kom statsminister Mette Frederiksen i fokus, efter hun gættede på, at kampen ‘bliver 1-1, og så vinder Danmark 2-1 efter forlænget spilletid’.

Mette Frederiksen var hurtigt ude på de sociale medier og kommenterede på den udtalelse, hvor hun blot tog det med et smil på læben. Nu er Søren Espersen, Næstformand for Dansk Folkeparti, endt i lidt af den samme situation som statsministeren, efter Danmarks 1-1 kamp mod Irland. Her kommer Espersen nemlig til at skrive ‘MEN hvem fucking vandt???!!’, efter kampen endte 1-1.

Twitter-brugerne var lynhurtige til at pointere, at kampen endte 1-1, og det fik Søren Espersen da også at vide.

Selvom Mette Frederiksen gjorde sig selv til grin i forbindelse med kvalifikationskampen, er hun stadig en af de mest populære danske politikere. Hun er i øjeblikket bookmakernes favorit til at blive dansk statsminister, hvilket man tydeligt ser på NordicBets folketingsvalg odds. Her ligger hun før både Søren Pape og Jakob Ellemann-Jensen, og hendes chancer vurderes altså at være rigtig fine.

Der er dog ingen tvivl om, at Mette Frederiksen på det seneste har gjort en del danskere utilfredse, og hendes sejr er bestemt ikke garanteret.

OVERSIGT

Scroll to Top