The perfect guide to the casino

Medie: Så mange millioner får spillerne i gevinst for EM-kvalifikation

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Inden skæbnekampen mod Irland, afslørede DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller, at man ville få omkring 70 millioner kroner ved kvalifikation til EM. Nu er der mere nyt i sagen.

Beløbet 70 millioner er god nok, men de penge skal så fordeles til forskellige grupper. En af de grupper er selvfølgelig spillerne, og nu melder sn.dk om, at spillerne kan se frem til at få omkring en tredjedel, altså 23 millioner kroner til deling. Sådan er det ihvertfald, hvis aftalen mellem DBU og spillerne er som normalt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Der går noget til spillerne, til udgifter og til DBU. Historisk set har det været cirka en tredjedel i hver pot, men det er ikke regnet ned i detaljen endnu i denne omgang. Først de næste dage går vi hardcore ned i detaljerne, siger DBU-direktør Kenneth Reeh ifølge sn.dk.

Samtidig er der massere af millioner at hente, når EM i 2020 for alvor går i gang. Her skulle UEFA nemlig udbetale omkring 11 millioner kroner for hver sejr, 5,5 millioner kroner for uafgjort, samt 15 millioner for at gå videre fra gruppespillet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Hvis danskerne skulle overraske alt og alle til EM, så er der 24 millioner kroner at hente ved en kvartfinale, 37 millioner kroner ved en semifinale samt 75 millioner kroner, hvis Danmark vinder EM. Den tabende finalist står til at modtage 52 millioner kroner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top