The perfect guide to the casino

Eriksens chef til krisemøde med formanden: Fyrer Tottenham manageren?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, har været til krisemøde med klubbens formand, Daniel Levy.

Under landskampspausen har Mauricio Pochettino ifølge Daily Telegraph været til møde med Tottenham-formand Daniel Levy, hvor argentinerens fremtid har været på dagsorden.

Tottenham spillede senest 1-1 hjemme mod oprykkerne fra Sheffield United, og dermed ligger klubben nummer 14 i Premier League. Det er slet ikke godt nok for Christian Eriksens klub, der i sidste sæson for første gang nogensinde nåede Champions League-finalen, som klubben dog tabte 0-2 til Liverpool.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Medmindre resultaterne ændrer sig dramatisk, er det svært at forestille sig, at Mauricio Pochettino forbliver manager i resten af sæsonen. Et nederlag til West Ham i næste kamp vil være en katastrofe, citerer Daily Telegraph en anonym Tottenham-kilde for at sige.

Imod en fyring taler to ting: Det bliver en dyr sag at fyre Mauricio Pochettino, der i givet fald skal have en kompensation på ikke mindre end 12,5 millioner pund (lidt over 100 millioner kroner). Og dertil kommer, at det bliver svært at finde en kompetent afløser midt i sæsonen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den tidligere Chelsea- og Manchester United-manager, José Mourinho, er stadig ledig på markedet, og det samme er Massimiliano Allegri, der selv stoppede efter at have ført Juventus til endnu et italiensk mesterskab i sommer.

Julian Nagelsmann i RB Leipzig kunne være et emne, men så skal Tottenham betale mange penge i kompensation til den tyske klub. Det samme gælder for Eddie Howe, der har gjort et imponerende stykke arbejde i Bournemouth, der nu på femte år spiller i Pemier League trods et noget mere beskedent budget end for eksempel Tottenhams.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top