The perfect guide to the casino

Spillede i skæbnekampen mod Irland: Overvejer landsholdsstop

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Han fik debut på det danske A-landshold i 2009, og nu kan det vise sig, at den lange landsholdskarriere er slut efter EM i 2020, hvor Danmark altså skal spille på hjemmebane, efter de fik ét point i Irland i går.

Der er mange danskere, som har undret sig over, hvorfor Lasse Schöne kun spillede landskamp nummer 50 i går aftes mod Irland. Han har været en stjerne i Ajax i rigtig mange år, men det har først været op til VM 2018, at han for alvor bed sig fast på landsholdet. Han spillede i går landskamp nummer 24 siden november 2016, og har derfor spillet størstedelen af sine landskampe, i slutningen af karrieren.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

33-årige Lasse Schöne skiftede denne sommer til italienske Genoa, og i et interview med B.T., har han åbnet op for, at det godt kunne blive til et landsholdsstop efter EM i 2020.

– Hvad angår min landsholdsfremtid, har jeg sammen med mine nærmeste gjort mig nogle tanker. EM 2020 kan være en fed måde at slutte af på. Jeg har været med i efterhånden mange år. Det har jeg været glad og stolt over. Lad mig understrege, at jeg ikke har taget en beslutning endnu. Efter EM kommer der nye mennesker til omkring landsholdet, så hvis benene fortsat kan holde til det, kan det da godt være, at jeg får lyst til at tage en ekstra tørn, udtaler Lasse Schöne til mediet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Lasse Schöne spillede ikke sin bedste landskamp i går, da Danmark kvalificerede sig til EM. Han fik dog lov til at starte inde, men blev udskiftet i det 84. minut og blev erstattet af Andreas Christensen. I hans 50 landskampe, er det blevet til tre mål og tre assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top