The perfect guide to the casino

Efter personlig tragedie med kræftdød datter: Nu vender Spaniens landstræner officielt tilbage

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den tidligere spanske landstræner, Luis Enrique, vender tilbage som spansk landstræner, efter at hans datter, Xana, tidligere på året døde af kræft.

Præsidenten for det spanske fodboldforbund (RFEF), Luis Rubiales, meddelte tirsdag, at Luis Enrique vender tilbage til posten som spansk landstræner, som han forlod for fem måneder siden for at passe sin kræftsyge datter. Det skriver den spanske sportsavis MARCA.

Det er den foreløbige kulmination på 2019 for Luis Enrique, der måtte se ni-årige Xana bukke under for knoglekræften i slutningen af august.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det bliver nu op til den tidligere succestræner i FC Barcelona at træne det spanske landshold til EM i fodbold, som Spanien vandt i 2008 og 2012.

Roberto Moreno overtog ellers holdet i juni på grund af Luis Enriques personlige tragedie. Den hidtidige assistent førte Spanien til en sikker førsteplads i puljen, og Spanien kan se frem til tre hjemmekampe i puljespillet ved EM-slutrunden til næste sommer.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg anser Luis som min ven, og venskab står over alt. Hvis han på et tidspunkt ønsker jobbet tilbage, så vil jeg være glad for at arbejde under ham, sagde Roberto Moreno tidligere i dette efterår.

Men da det er mennesker, vi har med at gøre, var det ifølge spansk presse alligevel en emotionel Roberto Moreno, der sagde farvel til spillerne efter mandagens sejr på 5-0 over Rumænien. Han dukkede heller ikke op til det efterfølgende obligatoriske pressemøde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top