The perfect guide to the casino

Barcelona, Arsenal, Manchester United og flere andre: Her har du tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du tirsdagens rygtebørs

Thierry Henry skal ifølge sportsmole være et emne som træner i FC Barcelona til næste sæson, hvis de regerende spanske mestre beslutter at fyre Ernesto Valverde. Franskmanden spillede efter at have forladt Arsenal for FC Barcelona fra 2007-10.

Mere FC Barcelona. Klubben skal være interesserede i den serbiske forsvarer, Nikola Milenkovic, fra Fiorentina. Den historie har Daily Mail meget mere om.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Foruden Arsenal sættes nu også Manchester United, Liverpool, Borussia Dortmund, Bayern München og Inter i forbindelse med den schweiziske landsholdsspiller, Denis Zakaria. Men hans nuværende klub, Borussia Mönchengladbach, vil ikke af med den defensive midtbanespiller, når transfervinduet åbner i januar. Goal.com har historien.

Bruno Fernandes har tidligere været kædet sammen med Manchester United, og nu bliver han det så igen. Sporting Lissabon har ifølge The Sun økonomiske problemer og kan blive nødt til at sælge midtbanespilleren allerede til januar.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Både Arsenal og Tottenham kan tænkes at ville byde på Liverpools schweiziske angriber, Xherdan Shaqiri, der savner spilletid. Den historie har teamtalk.com mere om.

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, skulle ifølge hitc.com være brændt varm på Inters Stefano Sensi. Han er 24 år og midtbanespiller, og dem har de regerende engelske mestre jo en del af i forvejen, men David Silva nærmer sig afslutningen af sin karriere, og der er også tvivl om fremtiden for Ilkay Gündogan.

Roma vil gerne gøre lejeaftalen med Manchester United-forsvareren Chris Smalling permanent, men nu melder Inter og Juventus sig også på banen. Den historie har 90min.com mere om.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top