The perfect guide to the casino

Åh nej: Ryger Danmarks sejrsstime og potentielle verdensrekord? Skal spille landskamp mod gigant

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter kampen i går, hvor Åge Hareides tropper endnu en gang ikke tabte, har Danmark nu spillet 34 landskampe i træk uden nederlag, hvis man ikke regner vikarlandsholdets nederlag med.

Stimen for flest landskampe i træk uden nederlag lyder på 35, og er sat af Brasilien og Spanien. Det betyder altså bare, at Danmark skal spille en kamp mere uden at tabe, for at tangere den rekord. Nu er problemet så bare, at Danmark skal spille en testkamp i foråret mod England på Wembley. Sådan lyder det fra B.T.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Mediet skriver ikke den præcise dato, men derimod, at det bliver om få måneder. Dermed kan den danske rekord være i fare, hvis man ikke får spillet en landskamp inden, og netop dette, jokede Åge Hareide også med, da han gæstede Kanal 5’s studie efter 1-1 kampen mod Irland. Her udtalte han med et glimt i øjet, at man måske skulle arrangere en landskamp inden kampen mod England, for at sikre sig rekorden.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

England er helt oppe på 4. pladsen, på FIFA’s verdensrangliste over landshold, hvor Danmark er placeret på en 14. plads. Sådanne lister er dog altid svære at vurdere på, for lande som Tyskland og Italien er bag Danmark på listen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top