The perfect guide to the casino

Real Madrid-stjerne truer med at skifte til Algeriet: – Men det er du ikke god nok til, Benzema!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Karim Benzema har truet med at skifte landshold fra Frankrig til Algeriet, men nordafrikanernes landstræner mener ikke, han er god nok.

Siden efteråret 2015 har Karim Benzema ikke spillet for det franske landshold, så han er både gået glip af EM i Frankrig i 2016 og VM i Rusland i 2018, hvor ‘Les Bleus’ vandt.

De er fire år siden, han blev arresteret i en sag om afpresning af den daværende franske landsholdsspiller, Mathieu Valbuena, men nu er der i Frankrig tale om, at den tidligere Real Madrid-spiller skal tages til nåde igen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Formanden for det franske fodboldforbund (FFF), Noël le Graët, har dog været ude at sige, at Karim Benzema i hans øjne ikke er god nok, hvorefter Karim Benzema svarede igen ved at sige, at Frankrig jo kunne prøve at lade ham spille for et af de andre lande, han også kunne spille for.

Karim Benzema er barn af forældre fra Algeriet, men hvis han skal spille for Algeriet, vil det blandt andet kræve, at Frankrig fratager ham sit statsborgerskab. Det kan blive en lang, bureaukratisk proces.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Men det viser sig også nu, at Algeriets landstræner, Djamel Belmadi, slet ikke er interesseret i Real Madrid-angriberen på sit hold.’

– Vi råder i forvejen over Baghdad Boumedjah, Islam Slamini, Andy Delort og Hillal Soudani. Jeg er mere end tilfreds med de angribere, jeg allerede har, siger Djamel Belmadi til DZ Foot. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top