The perfect guide to the casino

Medie: Vild byttehandel under opsejling – Manchester City og Bayern München bytter stjerner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Bayern München har tidligere udtalt, at de var interesseret i Leroy Sané denne sommer. En skade gjorde dog, at en handel aldrig kom tæt nok på, men i Tyskland har de ikke glemt Sané.

Ifølge flere medier, så skulle Bayern München være rigtig interesseret i at hente den 23-årige Manchester City-stjerne. Dog håber Pep Guardiola at holde på Sané, men hvis det skulle ende med et salg, kan det meget vel ende ud i en byttehandel i sidste ende, da City har rettet blikket mod Bayern München, hvis de skal finde en erstatning til Leroy Sané.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det er Sky Sports der skriver, at erstatningen for Leroy Sané kan ende med at blive den 23-årige Kingsley Coman fra Bayern München. Mediet melder om, at det derfor kan ende ud i en byttehandel til næste sommer, hvis Manchester City skal ende med at sende Leroy Sané tilbage til Tyskland, hvor han tidligere har tørnet ud for Schalke 04.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kingsley Coman kom til Bayern München fra Juventus efter et succesfuldt lejeophold. Sidenhen har han spillet 139 kampe for den tyske storklub, og her er det blevet til 28 mål og 33 assists. Her er Leroy Sanés statistik en tand bedre, da han i 134 kampe for City, har scoret 39 mål og leveret 45 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top