The perfect guide to the casino

Fantastisk opbakning: SÅ mange danske fans møder op i Irland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Imorgen spilles den vigtigste kamp for det danske landshold i rigtig lang tid, når turen går til Irland.

Hvis Schweiz vinder over Gibraltar, som man må formode de gør, så skal Danmark minimum have ét point i Irland, hvis Danmark skal være sikre på at komme med til EM i 2020, hvor der endda bliver spillet en række kampe i Telia Parken. Det danske landshold har tidligere slået Irland i de sidste afgørende kampe, da man sikrede sig kvalifikation til VM 2018 i Rusland.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Danmark får massere af støtte på lægterne, når kampen skydes i gang klokken 20.45. Det bliver på samme stadion, hvor Danmark sikrede sig VM kvalifikation, og det bliver endnu en gang med et fyldt udebaneafsnit. Planen er også blevet lagt, da der er blevet hyret et band og en DJ til baren Dicey’s Garden Club, hvor danskerne mødes og senere går samlet til stadion.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Fankoordinator Anders Hagen afslører nu, hvordan de 2700 danskere, som er på plads på stadion, skal have den bedste opvarmning til kampen.

– Vi har hyret et band og en DJ, så det bliver en større oplevelse, og der på den måde er mere i det end bare bajere – og så har vi forhandlet nogle gode priser på drikkevarer og den slags. Jeg var herovre for en måned siden, hvor jeg var rundt og se på steder, der kunne være gode til opvarmning, og så kiggede jeg på den rute, vi skal gå med fanmarchen. Jeg var også inde på stadion og se på forholdene og har været i løbende kontakt med sikkerhedschefen. Vi ville eksempelvis gerne have haft en tifo herovre, men for et par uger siden fik vi at vide, at det kunne vi ikke få lov til alligevel. Vi vil ellers gerne have tifoer til alle udekampe. Men det bliver helt sikkert en kæmpe fest på tribunen, siger Anders Hagen til bold.dk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top