The perfect guide to the casino

Cristiano Ronaldo på tavlen da Portugal sikrede sig EM Kvalifikation

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Portugal skulle på sidste spilledag til Luxembourg, og her ville ét point ikke være nok til kvalifikation, hvis Serbien besejrede Ukraine på hjemmebane.

Heldigvis for Portugal, var der ingen problemer, med at sikre kvalifikationen. Luxembourg havde godt nok et par chancer i 1. halvleg, men det var Portugal, der sad på spillet, og også kom foran først. Efter 39 minutter sendte Bernardo Silva en perfekt aflevering i dybden, og efter en fænomenal førsteberøring, kunne Bruno Fernandes sparke bolden i kasse, og dermed kunne Portugal gå til pausen med en 1-0 føring.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Så skulle sejre ellers bare køres hjem, men selvom Luxembourg ikke havde noget at spille for, så skulle de få et par chancer igen i 2. halvleg. Effektiviteten manglede dog, og i stedet skulle vi helt hen til det 87. minut, før det næste mål kom. Her blev et indlæg sendt ind i feltet, hvor Diogo Jota kom først på bolden. Hans afslutning havde retningen mod målet, men i sidste øjeblik prikkede Cristiano Ronaldo bolden den sidste millimeter over stregen, og blev i første omgang noteret for målet i 0-2 sejren.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Der var lidt mere gang i målene, da Serbien og Ukraine mødte hinanden. Der skulle ikke gå mere end ni minutter, før Dusan Tadic bragte hjemmeholdet i front via et straffespark. Ukraine svarede dog stærkt tilbage, og efter et indlæg fra Viktor Tsygankov, kunne Roman Yaremchuk let heade bloden i mål. Serbien skulle dog komme foran igen, da Aleksandar Mitrovic scorede til 2-1. Men dybt i overtiden skulle Ukraine udligne til 2-2, da Artem Besiedin sendte bolden i kassen.

Dermed snupper Ukraine 1. pladsen, imens Portugal løber med 2. pladsen i gruppe B.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top