The perfect guide to the casino

Chelsea, Liverpool, Barcelona og mange flere: Her har du lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du lørdagens rygtebørs

Chelsea-manager Frank Lampard ønsker den tidligere mangeårige irske landsholdsmålmand, Shay Given, til klubben som målmandstræner. Den historie har 90min.com. Frank Lampard og Shay Given arbejdede også sammen i Derby i den næstbedste række i sidste sæson.

Liverpool er ifølge Daily Mirror interesserede i belgiske Genks nordmand, Sander Berge. Tidligere har det været fremme, at italienske Napoli også er interesserede i midtbanespilleren. Begge klubber har mødt Genk i denne sæsons Champions League.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Calciomercato har en historie om, at Bayern München er brændt varm på den tidligere Liverpool-spiller Emre Can, der nu har kontrakt med Juventus – men som savner spilletid. Emre Can er tysk landsholdsspiller med tyrkiske rødder.

Borussia Dortmund skal være interesserede i Chelseas franske angriber, Olivier Giroud, der ellers i nogen tid har lignet en kommende Inter-spiller. Den historie har calciomercato også mere om.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Manchester City har ifølge 90min.com et godt øje til to Leicester-spillere. Det er tyrkiske Caglar Söyüncü og nordirske Jonny Evans. Begge er forsvarsspillere. Jonny Evans har en fortid som Manchester United-spiller. Årsagen er formentlig, at Aymeric Laporte fremdeles er langtidsskadet.

Ajax har forlænget kontrakten med Edwin van der Sar som klubbens administrerende direktør til 2023. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Dermed kan Manchester United formentlig droppe planerne om at ansætte klubbens tidligere målmand i den administrative afdeling.

FC Barcelona jagter ifælge El Mundo Deportivo den spanske lansdholdsspiller, Dani Olmo, i kroatiske Dinamo Zagreb til januar. Men de spanske mestre kan forvente konkurrence fra Tottenham, Liverpool og Manchester City i kampen om at sikre sig offensivspilleren.

Atlético Madrid melder sig i kampen om at overtage den kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, som med allerstørste sandsynlighed forlader FC Barcelona til januar. Det skriver Movistar på sin Twitter-konto..

En anden midtbanespiller i FC Barcelona, Carles Aleña, kan til gengæld ende i Getafe, der også er hjemmehørende i Madrid. Den historie har sportsavisen MARCA mere om.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top