The perfect guide to the casino

Åge Hareide og spillerne svinede banen til: Nu svarer FC København tilbage

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Til trods for, at Danmark vandt med 6-0 over Gibraltar, så var der massere af kritik fra det danske landshold. Her blev kritikken rettet mod Parken, og nu er der kommet et modsvar.

Banen i Telia Parken, var ikke ligefrem værdig til en vigtig landskamp, og det bemærkede flere spillere under kampen, og kommenterede også på efter kampen. Landstræner Åge Hareide fortalte inden kampen, at ‘det ikke var optimalt’, men at man måtte arbejde med, hvad man fik.

– Det var en rigtig dårlig bane, og den gav os svære betingelser. Vi spillede mod et hold, som stod meget defensivt og lavt på banen, og der har man behov for at kunne flytte bolden hurtigt, i stedet for man skal tænke på at tage to-tre berøringer hver gang, fordi bolden hopper og danser, sagde Christian Eriksen efter kampen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu har FC København så valgt at svare tilbage på kritikken af banen, hvor man indrømmer, at forholdene ikke var optimale, men at det trods alt er fordi, der er blevet spillet så mange kampe på et kort tidsrum.

– Vi er helt med på, at banen ikke er optimal. Siden vi tog banen i brug, hjemme mod Lugano, så har vi på 58 dage, afviklet ni kampe og otte træninger, det er i gennemsnit hver 3,4 dag. Det gør os til et af Europas travleste stadioner i efterårssæsonen med Superliga, landskampe, europæiske kampe pg pokalkampe. På en naturgræsplæne har græsset på vores breddegrader meget svært ved følge med i det afviklingstempo, siger kommunikationschef for FC København, Jes Mortensen, til Copenhagen Sundays.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Danmark kan nu se frem til at spille i Irland på mandag, hvor der minimum skal et point på bordet, hvis man vil være sikker på at være kvalificeret til EM.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top