The perfect guide to the casino

Liverpool-anfører hadede Luis Suárez: – Jeg kunne have slået ham ihjel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpools nuværende anfører, Jordan Henderson, havde det virkelig svært med Luis Suárez, da den nuværende FC Barcelona-stjerne spillede i Liverpool.

Luis Suarez bombede mål ind for Liverpool fra 2011 til 2014, og på daværende tidspunkt var den nuværende Liverpool-anfører, Jordan Henderson, en ung spiller, som stjernen fra Uruguay ikke havde den store respekt for.

– Der var nogle ting, Luis Suárez gjorde, som fik mig til at føle, at jeg ikke skulle være god nok, forklarer Jordan Henderson til The Greatest Game, der er en podcast, som den tidligere Liverpool-spiller, Jamie Carragher, står for.

– Jeg husker mest en træning, hvor han blev ved med at slå ud med armene, som om han spurgte: Hvad er det, du laver, husker Jordan Henderson.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Da han havde gjort det tredje gang, eksploderede jeg. Jeg løb hen imod ham, og jeg var faktisk klar til at slå ham ihjel, siger Jordan Henderson.

Holdkammeraterne fik dog skilt dem ad, og derefter blev forholdet til Luis Suarez faktisk rigtig godt.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– I den efterfølgende kamp mod Stoke lagde jeg op til et mål, han scorede. Han sagde bagefter til Lucas (Lucas Leiva, daværende brasiliansk Liverpool-spiller, red.), at han havde forudset, at jeg ville lave en assist til ham på grund af det, der var sket, fortæller Jordan Henderson og fortsætter:

– Derefter var Luis fantastisk over for mig. Vi fik et glimrende forhold til hinanden, og jeg er i stadig i kontakt med ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top