The perfect guide to the casino

Barcelona-stjerne har fået nok: Hold nu kæft!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FC Barcelonas Gerard Piqué mener, at kritikken af holdet er overdreven.

Det svinger fortsat mere for FC Barcelona end det swinger i denne sæson. I denne måned har de spanske mestre blandt andet skuffet med nederlag mod Levante på 1-3 i den spanske liga og 0-0 hjemme mod Slavia Prag i Champions League.

Allligevel er holdets defensive omdrejningspunkt, Gerard Piqué, træt af at høre kritik af holdets præstationer.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Hør nu her: Vi har vundet det spanske mesterskab i de sidste to sæsoner. Vi fører ligaen, og vi fører vores pulje i Champions League. Den kritik, vi får, er helt overdreven, siger Gerard Piqué til radioprogramet El Partidazo de COPE ifølge goal.com

– Kan vi spille bedre? Ja, det kan vi selvfølgelig godt, men der er altså også lang tid til, at sæsonen slutter, siger Gerard Piqué.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Sandheden er den, at FC Barcelona er den mindst resultatfikserede klub i hele verden. Vi skal ikke bare vinde. Vi skal både vinde og spille flot fodbold. Men jeg er da enig i, at lige nu er vi ikke på det niveau, vi gerne ville være, siger den 32-årige midterforsvarer.

Endelig forholder Gerard Piqué sig til kritikken af franske Antoine Griezmann, som FC Barcelona købte af Atlético Madrid for 120 millioner euro (900 millioner kr.) i sommerpausen.

– Han var stærk i både Real Sociedad og Atlético Madrid, men det er sandt, at han skal vænne sig til, at i FC Barcelona er holdet ikke bygget op omkring ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top